caixa popular

La zona blava es converteix en un pàrquing gratuït en Falles

L’O.R.A. es restablirà el 20 de març a les 9.00 hores

La zona blava es converteix en un pàrquing gratuït en Falles
12/03/2019 -

Amb els dies grans de les Falles molt a la vora, comença a ser complicat desplaçar-se per la ciutat, i més quan ja estan totes les carpes muntades i els monuments fallers comencen a inundar els carrers. Des de l’Ajuntament de València es recomana fer ús del transport públic, i deixar a un costat els vehicles privats. Per a això, s’ha reforçat tant les línies de l’EMT, com Metrovalencia que oferirà un servei 24 hores ininterromput.

No obstant això, si així i tot necessites utilitzar el vehicle privat, la zona blava es converteix en un gran aparcament públic completament gratuït. I és que des de l’11 al 19 de març, l’O.R.A. (Servei d’Estacionament Regulat amb Limitació Horària) queda suspesa fins a les 9.00 hores del 20 de març.

Gràcies a la insistència de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, durant les Falles de 2019, valencians i turistes podran aparcar els seus vehicles en la zona blava de manera gratuïta. Aquesta suspensió de l’O.R.A. va començar dilluns passat, 11 de març, a les 9.00 hores, i s’ampliarà fins que concloga la nit de la cremà.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =