25n
25N
25N

La XXII Mostra de Teatre Escolar baixa el teló

Des del 21 de febrer, milers de xiquets i xiquetes, joves i adults han participat en aquesta edició que ha tractat temes com la igualtat o l’eliminació del masclisme

La XXII Mostra de Teatre Escolar baixa el teló
10/04/2019 -

La XXII Mostra de Teatre Escolar ha baixat el teló després d’una programació on han participat quinze grups formats per milers de xiquets i xiquetes, adolescents, joves o adults, i en la qual, han intervingut centres públics, concertats, d’educació especial i grups que treballen el teatre en temps extraescolar. El teatre Llar Antoniana va ser l’escenari triat per a acomiadar aquesta edició, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i amb la col·laboració de Curucucú Teatre. El tema principal que s’ha tractat enguany ha sigut el simbolisme d’uns personatges shakesperians, clàssics i eterns que han debatut sobre l’amor, la tragèdia, la mort o el goig. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, va estar present en l’acte i va subratllar que “en aquesta edició hem tractat valors com la igualtat o el masclisme, al mateix temps que hem tornat als orígens de la mostra, ja que hem celebrat les sessions a l’Aula de Cultura CAM, com es feia inicialment”.

El programa va començar el 21 de febrer i, des de llavors, han participat grups de teatre, tant torrentinos com de localitats veïnes. Aquests són: Grup Teatre Total, Escola Gavina de Picanya; Grup Carasseta, col·legi Miguel Hernández de Torrent, ; Grup Companys, col·legi Pléyade del Vedat; Grup Teatrhelios, col·legi Helios de l’Eliana; Grup Els Comets, CEIP el Grau de València; Grup l’Alegria de Villena, IES Isabel de Villena de València; Grup Alfa Centauri, Escola de Teatre de Cucurucú Torrent; Grup Drama Teens, Club d’Idiomes Torrent; Grup Giocoso, col·legi Ausiàs March de Paterna; Grup Leneas, CEIP Sant Joan Baptista de Torrent; Grup Patracolà, Col·lectiu Adisto de Torrent; Grups Els del Clara, IES Clara Campoamor d’Alaquàs; i Grup Casiopea, CEIP Lope de Vega de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =