25n
25N
25N

Unes 300 persones participen en la XIX edició de les jornades esportives municipals per a persones amb capacitats diverses

Per primera vegada s’ha format una selecció d’esportistes dels tres Centres Ocupacionals Municipals

Unes 300 persones participen en la XIX edició de les jornades esportives municipals per a persones amb capacitats diverses
10/05/2019 -

El Poliesportiu de Natzaret ha sigut hui l’escenari de la XIX edició de les Jornades Esportives Municipals que anualment s’organitzen entre els Centres Municipals d’Atenció a Persones amb Capacitats Diverses. Durant esta trobada s’han celebrat competicions de futbol sala, bàsquet, petanca i bitlles, les quatre modalitats esportives que les i els usuàris d’estos centres han practicat durant el present curs.

Enguany, pel que fa al futbol sala i al bàsquet, s’ha format, per primera vegada, una selecció d’esportistes dels tres Centres Ocupacionals Municipals (Isabel de Villena, Juan de Garay i Gravador Planes), que han competit amb equips d’altres entitats convidades A tots ells se’ls ha lliurat un trofeu amb el lema: «No importa la velocitat amb què avances, sempre que no et detingues». Així mateix, a totes les persones participants se’ls ha lliurat una medalla.

En la trobada també han participat usuàris i usuàries del Centre de Dia Municipal Font de Sant Lluís i de la Residència i Centre de Dia Municipal La Nostra Casa-Vall de la Ballestera, que han acudit a la jornada amb professionals que els acompanyen durant tot l’any.

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha lliurat estos trofeus amb companyia del que fora jugador del València Club de Futbol, Miguel Tendillo, en acabar allò que ha sigut, com és tradicional, una jornada de convivència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + nou =