25n
25N
25N

Puig destaca el potencial del teixit industrial de la Comunitat Valenciana per a impulsar el creixement econòmic

Puig destaca el potencial del teixit industrial de la Comunitat Valenciana per a impulsar el creixement econòmic
08/02/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el potencial amb el qual explica el teixit industrial de la Comunitat Valenciana i els seus sectors productius per a impulsar el creixement econòmic en este territori.

El cap del Consell, que ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament de Biar, ha mantingut una trobada de treball amb l’equip de govern local que el seu objectiu ha sigut intensificar les relacions entre el Govern valencià i la corporació municipal i reforçar els mecanismes de col·laboració entre ambdues administracions.

Després de la reunió, Puig ha lloat la “tradició industrial” i la “diversificació” que té la Comunitat Valenciana. “Tenim sectors productius de primera magnitud, com el calçat, el tèxtil, la ceràmica o el joguet, que cal impulsar per a aconseguir que l’economia real siga l’economia productiva”, ha subratllat.

En eixe sentit, el President ha recordat que el Consell aposta per la reindustrialització del territori per a aconseguir la reactivació econòmica de la Comunitat Valenciana, perquè, com ha manifestat, “la qual cosa genera estructura productiva i ocupació és la indústria”.

El cap de l’Executiu valencià també ha visitat l’empresa Rototank, situada en el municipi de Biar i especialitzada en la fabricació de productes plàstics destinats a la gestió de residus, depuració d’aigües residuals, emmagatzematge de líquids i energies renovables.

Després de recórrer les seues instal·lacions, Puig ha incidit en les bones dades que es desprenen del comportament de l’economia valenciana. Així, ha destacat que la Comunitat Valenciana ha crescut un 3,9% en 2016, la qual cosa la situa set punts per sobre de la mitjana nacional. A més, ha ressaltat l’índex de producció industrial valencià, que l’any passat va augmentar fins al 8,9%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tretze =

museo prehistoria