25n
Orgull
Orgull

Ximo Puig i Mónica Oltra assisteixen a l'estand del Puig en Fitur

Ximo Puig i Mónica Oltra assisteixen a l'estand del Puig en Fitur
20/01/2017 -

El Puig està, per vuité any consecutiu, en FITUR (del 18 al 22 de gener), on va a presentar les seues últimes novetats i l’oferta turística del municipi, amb l’aval de més de 60.000 visitants anuals. Aquest matí ha passat per l’estand el President i la Vicepresidenta de la Generalitat, Ximo Puig i Mónica Oltra.

Aquesta vesprada es farà la presentació dels dos nous espots promocionals: Monumental i Natural, realitzats amb les últimes tecnologies i aparells com els drones que ofereixen una impactant visió i col·loquen al visitant en una posició privilegiada.

Per a aquesta nova edició, l’aposta turística se centra a potenciar la innovadora oferta gastronòmica. En aquests moments, s’estan preparant les noves edicions de les Jornades Gastronòmiques i la Ruta de la Tapa en les quals es va a conjugar gastronomia, rutes turístiques, música i, enguany com a novetat, concurs de balconades per a posar “El Puig, encara més bonic”. En la fira, s’oferirà un xou cooking amb degustació a càrrec de arrosseria Hort de Santa María que elaborarà la típica olla de Sant Pere (de fesols i naps), un plat tradicional del municipi que s’ofereix cada any en la festa del patró l’últim cap de setmana de gener.

El Puig compta amb 5 salons de banquets: Jardins La Hisenda, Camp Aníbal, Hort de Santa María, la Cartoixa d’Llaura Christi i Jardins La Cartoixa. Un potencial que també es va a mostrar en la fira i, per a simbolitzar la relació del municipi amb la celebració d’esdeveniments, s’oferiran detalls “romàntics” als qui s’acosten pel estand sol·licitant informació.

D’altra banda, l’objectiu és posar en valor totes les visites guiades que es realitzen. Superat el repte d’oferir rutes tots els caps de setmana de l’any, en aquests moments s’estan dissenyant dues noves rutes teatralitzades, la de l’ermita Sant Jordi (“L’espasa perduda de Jaume I”) i “Jaume I el Conqueridor”. Se sumen a les de “Cavallers i princeses”, “Refugis i trinxeres”, “El Puig, un poble de l’Horta” i les visites als principals monuments de la població: el Monestir de Santa Maria del Puig, la Cartoixa de Llaura Christi, el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques o la Torre de Guaita.

El municipi compta amb el guardó atorgat pel Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana en la categoria de millor Destinació de Turisme Familiar Un reconeixement molt important que valora les infraestructures, serveis i ofereix turístic-cultural del municipi per a fomentar el turisme familiar.

I és que El Puig és gastronomia, cultura, festes tradicionals, horta i platges tranquil·les i familiars que cada any milloren les seues infraestructures i serveis.

El nombre de visitants al municipi segueix incrementant, any rere any, durant el 2016 es van registrar més de 60.000 visitants i se segueix treballant en noves propostes de turisme familiar, mediambiental i accessible per a aquelles persones amb discapacitat.

Durant la fira, per gentilesa d’Hotels Ronda i Casbah, se sortejaran entre els quals es passen a visitar el estand una estada per a dues persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =