25n
25N
25N

Ximo Puig: "Hui fa 23 anys que Eduardo Zaplana va començar una història de fracàs"

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE trasllada el seu suport unànime a la moció de censura presentada pel PSOE perquè “no es podia seguir mirant cap a un altre costat”

Ximo Puig: "Hui fa 23 anys que Eduardo Zaplana va començar una història de fracàs"
28/05/2018 -

“Hui fa 23 anys que Eduardo Zaplana amb el PP va guanyar les eleccions. Hui fa 23 anys que va començar una història de fracàs no solament en el visible, com el robatori massiu i sistemàtic sinó també en el robatori imaginari i col·lectiu, en la nostra hipoteca reputacional”. Per tot açò el president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha anunciat, després de la reunió de l’Executiva Nacional del PSPV, “el suport unànime” dels socialistes valencians a la moció de censura presentada pel PSOE “perquè ací va començar d’alguna manera, quasi tot” ha asseverat.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha reiterat el seu suport i el de tota la seua Executiva Nacional a la moció de censura presentada pel PSOE després de la reunió mantinguda hui en la seu dels socialistes valencians. “Com saben vostés i he expressat durant aquests dies, la meua opinió ha sigut recolzada pel conjunt de la Comissió Executiva Nacional d’una manera absolutament unànime” ha explicat Puig al mateix temps que ha anunciat que així la traslladarà al Comité Federal que es reuneix aquesta vesprada a Ferraz.

Respecte a la moció de censura presentada pel PSOE, Ximo Puig ha explicat que es tracta d’una “decisió adequada perquè, davant els gravíssims casos de corrupció ja generalitzats en el PP, no es podia continuar mirant cap a un altre costat”. “És evident que qui provoca inestabilitat a Espanya és un Govern i un partit adossat a la corrupció”, ha subratllat el secretari general del PSPV qui ha insistit que “és al PSOE, com a força majoritària de l’oposició, al que li corresponia prendre una decisió davant la situació de crisi, d’emergència política que viu Espanya i l’absoluta falta de reacció per part del president del Govern i del PP”. Ximo Puig ha destacat que l’estabilitat política va lligada a l'”honradesa i a l’ètica” i que un govern ha d’estar legitimat “dia a dia per la seua acció de govern honrat”.

La història del fracàs

“Hui fa 23 anys que Eduardo Zaplana va començar una història de fracàs no solament en el visible, com el robatori massiu i sistemàtic, sinó també en el robatori imaginari i col·lectiu, en la nostra hipoteca reputacional” ha assenyalat Ximo Puig qui s’ha preguntat “quant val aqueix intangible?, quant val que s’haja parlat tant de la Comunitat Valenciana per la corrupció? Quantes vegades hem de suportar, quan estem demanant més finançament, el dubte dels valencians?”. Per al dirigent socialista és evident que “va haver-hi uns corruptes que van estar al comandament d’aquesta nau massa temps” per açò ha instat a fer un exercici de responsabilitat col·lectiva i de reflexió perquè “mai més puga passar cap episodi com els que han passat i no tornem mai al passat”.

En aquesta línia Ximo Puig ha destacat l’enorme esforç que s’està realitzant des de la Generalitat per a recuperar els diners sostrets als contribuents i perquè es netege la imatge de la Comunitat. Una terra que tal com ha reiterat “no té res a veure amb aquells que han enganyat la confiança dels valencians i valencianes”.

De la mateixa manera el cap del Consell i secretari general del PSPV-PSOE ha posat en valor l’enorme esforç que han fet els socialistes valencians durant 20 anys per a acabar amb la corrupció. “Aquesta seu en la qual estem prompte deixarà de ser nostra” ha recordat Puig qui ha afegit “hem invertit molts recursos econòmics però també humans per a lluitar contra allò que ens semblava evident i era la corrupció del PP”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 19 =

CCCC
torrent