25n
25N
25N

Puig: 'Treballarem per a ser la primera comunitat espanyola en aconseguir la certificació com a destinació acollidora del turista xinés'

Puig: 'Treballarem per a ser la primera comunitat espanyola en aconseguir la certificació com a destinació acollidora del turista xinés'
17/04/2018 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Comunitat Valenciana “serà la primera comunitat autònoma espanyola en aconseguir la certificació com a destinació acollidora del turista xinés“.

El President ha signat un acord entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Acadèmia de Turisme de Xina per a monitorar i impulsar el flux del turisme xinés que viatja a la Comunitat Valenciana, així com el flux de turisme de la Comunitat que viatja a la Xina.

Aquest acord s’ha signat a Pequín, durant la missió comercial que ha organitzat la Generalitat per a potenciar la notorietat de la marca Comunitat Valenciana i la seua oferta turística en aquests grans mercats asiàtics.

Aquest acord contribuirà a impulsar la Certificació Estàndard de Welcome Chinese, que és el patró de serveis de viatges, certificats i plataformes de viatges reconeguda per l’Acadèmia de Turisme de Xina (CTA).

Es tracta de l’única certificació estàndard oficial que garanteix que els turistes xinesos se senten còmodes i els resulte fàcil viatjar. A més, aquesta certificació recolza a tots els operadors i destinacions turístiques per a augmentar el seu abast en el mercat de turisme emissor xinés. Welcome Chinese és l’únic programa reconegut pel Govern de la Xina amb dret exclusiu a emetre i promocionar la certificació a nivell mundial.

Puig ha qualificat aquest acord com “extremadament positiu”, i ha destacat l’Acadèmia de Turisme de Xina com a “vehicle fonamental” per a aconseguir la certificació de la Comunitat Valenciana “com a destinació hospitalària i acollidor del turista xinés, que és el nostre gran objectiu”, al mateix temps que ha afegit que la Xina té unes característiques especials respecte a la seua vinculació amb el turisme i, per açò, “és fonamental aconseguir aquesta certificació”.

A més, el President ha anunciat que al maig “celebrarem una reunió amb representants de Welcome Chinese i amb agents turístics, econòmics i institucionals per a explicar al sector el que suposa aquesta certificació i quins requisits han de complir perquè ens l’atorguen”.

Cal assenyalar que Welcome Chinese és l’únic programa i institució acreditat i legalitzat per l’Acadèmia de Turisme de Xina (CTA), pertanyent al Ministeri de Turisme de la Xina, dedicat a l’adaptació de serveis de viatge per a turistes xinesos que viatgen cap a destinacions en la Unió Europea i Llatinoamèrica.

Puig ha detallat que l’objectiu final és que el conjunt de la Comunitat Valenciana se certifique com a destinació acollidora del turista xinés, “perquè açò contribuirà a propiciar un aterratge massiu de turistes xinesos en la nostra destinació”.

Participació en la fira COTTM Beijing

Durant la missió comercial de la Generalitat a Xina, l’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat una agenda que inclou accions de promoció de la destinació en ambdues capitals, així com reunions amb operadors turístics.

D’aquesta manera, l’Agència Valenciana del Turisme ha participat en la fira COTTM Beijing – Xina Outbound Travel & Tourism Market, que s’ha celebrat el 16 i 17 d’abril en la capital de Xina, mostrant l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en l’estand de ‘Welcome Chinese’.

Durant la fira, tant representants de l’Agència Valenciana del Turisme com del sector turístic de la Comunitat, han mantingut diverses trobades amb teleoperadores i agents de viatge.

A més, anit l’Agència Valenciana del Turisme va organitzar una trobada amb empresari empresaris del sector turístic xinès on el President Ximo Puig va presentar la destinació Comunitat Valenciana.

Material informatiu específic per a la Xina

L’Agència Valenciana del Turisme ha preparat diferent material informatiu i promocional específic per a aquesta missió comercial tant en xinés com en japonés, que inclou suports audiovisuals i en paper.

En concret, s’han elaborat uns dossiers amb una proposta d’experiències molt concreta, amb la qual se cerca seduir a uns mercats amb alt poder adquisitiu, amb possibilitats de viatjar fora de la temporada estival i que centren la seua demanda en productes vinculats a la gastronomia, enologia, naturalesa, patrimoni, art, o cultura.

En concret, s’han editat fullets en xinés, japonés i anglés amb l’objectiu de divulgar l’oferta turística i experiencial de la Comunitat Valenciana entre el mercat asiàtic.

Cal destacar que tant el mercat xinés com el japonés es caracteritzen per planificar els seus viatges cercant la pràctica d’experiències turístiques, per açò, en lloa catàlegs que s’han preparat per a aquests mercats es mostren diferents experiències turístiques, a més d’informació sobre la destinació Comunitat Valenciana i es proposen diferents rutes turístiques.

Entre les experiències i rutes turístiques que arreplega el catàleg, es mostren experiències com passar el dia en la Tomatina de Bunyol, elaborar una paella amb un cuiner especialista, participar en una desfilada de moros i cristians o fins i tot tocar en una banda de música.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 2 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus