25n
Orgull
Orgull

Xàtiva organitza una sèrie d’activitats amb motiu de la setmana de la Joventut

Xàtiva organitza una sèrie d’activitats amb motiu de la setmana de la Joventut
06/08/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat per a la pròxima setmana, amb motiu del Dia Mundial de la Joventut que se celebra el 12 d’agost, una sèrie d’activitats i de cites destinades als i les joves de la ciutat.
D’una banda es realitzarà una campanya de conscienciació amb temes com ara salut mental; ocupació, habitatge i emancipació; adulcentrisme i paper de la joventut. A més a més, també es publicaran vídeos parlant d’aquestes temàtiques, en els quals participaran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Joventut Lena Baraza, el president del Consell de la Joventut de Xàtiva Guillermo Delegido, el Director General de l’IVAJ Jesús Martí i la presidenta del Consell Valencià de la Joventut Cristina Martínez.

D’altra banda, el proper cap de setmana es realitzaran una sèrie d’activitats dedicades a l’skate i destinades a joves d’entre 12 i 20 anys. El divendres 13 d’agost es realitzarà una exhibició realitzada per professionals i en la qual també participaran joves de la localitat, a més d’un concurs de fotografia amb un premi de 100 euros per a invertir en el comerç local i una samarreta del Club Skate Eterno. El dissabte i el diumenge es realitzaran unes classes d’iniciació, amb prèvia inscripció (fins al 12 d’agost) que s’ha de sol·licitar a través del correu joventut@ayto-xativa.es o accedint directament a un formulari d’inscripció (https://forms.gle/sjUhdjNwRcKdSXet7).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − dos =