25n
25N
25N

Xàtiva millora la il·luminació als vials d'accés a la ciutat i a l'hospital Lluís Alcanyís

En total se substituiran 123 lluminàries en dues intervencions amb una inversió de vora 45.000 euros

Xàtiva millora la il·luminació als vials d'accés a la ciutat i a l'hospital Lluís Alcanyís
18/01/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit 44.236 euros en la millora de la il·luminació a través de dues intervencions, una a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís; i l’altra al carrer 25 d’abril i el pont de Beata Inés.

La primera de les actuacions correspon al subministrament i instal·lació per tal de substituir de 88 lluminàries LED (80 de 120 W i altres 8 de 200 W) a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís, per un import de 32.256 euros. En concret s’estan col·locant 12 projectors a la rotonda del pavelló de voleibol, 7 a l’Avinguda Lluís Despuig, 9 entre les rotondes de la carretera d’Alzira, 6 a la rotonda CV-645 i 57 a la carretera CV-41 i als accessos a l’hospital Lluís Alcanyís.

L’altra de les actuacions pel que fa a la millora de l’enllumenat públic, per tal de millorar els nivells d’il·luminació amb la finalitat d’augmentar la seguretat viària, correspon al carrer 25 d’abril -carrer de vianants que travessa tota la urbanització del Palasiet fins a l’institut Lluís Simarro- i la zona del pont de Beata Inés, un dels principals vials d’accés a la ciutat i amb un tràfec de vianants que es desplacen al polígon o a la Ciutat de l’Esport. En concret se substituiran 20 punts de llum al carrer 25 d’abril i 15 al pont Beata Inés, amb un pressupost total de 11.980 euros.

«Aquesta setmana ha començat la instal·lació a la zona de la carretera a l’hospital Lluís Alcanyís, mentre que al carrer 25 d’abril i al pont Beata Inés ja s’ha finalitzat la tasca, sent aquests últims punts amb nombroses reclamacions veïnals a causa de la ingent circulació de la zona tant de vianants com de tràfic rodat», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 4 =