25n
25N
25N

Xàtiva trau noves entrades a la venda per a «Cinco horas con Mario» a partir d'aquest dijous 13 de maig

L’augment de l’aforament al 75% permet un major nombre d’espectadors tant per a la funció del divendres 14 com per a la del dissabte 15

Xàtiva trau noves entrades a la venda per a «Cinco horas con Mario» a partir d'aquest dijous 13 de maig
12/05/2021 -

Aquest dijous 13 de maig eixiran a la venda noves entrades per a les funcions de «Cinco horas con Mario», gràcies a l’ampliació d’aforament esdevingut en els darrers dies a conseqüència de les últimes modificacions pel que fa a les restriccions en espais culturals, cosa que permet augmentar l’ocupació de butaques del 50 al 75%.

Cal recordar que a la funció prevista per al dissabte 15 de maig a les 19:30 hores, es va sumar una altra per al divendres 14 també a les 19:30 hores, per tal de poder mantenir les entrades que s’havien venut fins al moment, ja que la compra per part dels interessats s’havia produït abans de l’inici de l’estat d’alarma el passat mes de març de 2020.

Una vegada les persones que ja comptaven amb la seua entrada han decidit a quina de les dues funcions prefereixen assistir (hui dimecres finalitza el termini per a escollir dia), s’obrirà al públic general la venda d’entrades per a ambdues jornades fins a completar el 75% estipulat per la normativa actual.

«Cinco horas con Mario» és una adaptació de l’obra de Miguel Delibes que compta amb la interpretació de la reconeguda actriu Lola Herrera sota la direcció de Josefina Molina. L’obra és un document viu sobre la dècada dels 60 del segle passat, i explica les preocupacions econòmiques, religioses, polítiques, sexuals i morals que Delibes, a través del llenguatge del seu protagonista, va deixar retratades amb nitidesa sobre la vida espanyola de llavors, i que arriba a palpitar viva en les seues paraules.

Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes) i es podran comprar a partir d’aquest dijous 13 de maig a la web del Gran Teatre de Xàtiva i a la d’Instanticket, a la Casa de la Joventut o a les taquilles del Gran Teatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + set =