25n
25N
25N

16 xefs per a 16 paelles. El World Paella Day torna a la Plaça de l'Ajuntament de València

El World Paella Day se celebrarà aquest divendres, 20 de setembre, en diferents ciutats del món

16 xefs per a 16 paelles. El World Paella Day torna a la Plaça de l'Ajuntament de València
18/09/2019 -

Aquest divendres, 20 de setembre, la paella tornarà a estar en boca de tots. I és que València acollirà el Dia Mundial de la Paella o, cosa que és el mateix, el World Paella Day. Després de l’èxit de l’any passat, la segona edició torna amb força i, sobretot, amb moltes ganes de superar una primera edició que va situar la paella valenciana en el focus mediàtic de tot el món, gràcies també a les xarxes socials que van portar aquest producte tradicional de la nostra gastronomia a ciutats com Nova York, París o Tòquio.

El World Paella Day 2019, sens dubte, s’ha convertit en el millor aparador per a promocionar l’autèntica paella valenciana. Per això, en aquesta ocasió, s’insta a la gent a participar parlant del seu ingredient favorit de la paella, fent ús de l’etiqueta #WorldPaellaDay que, en la primera edició, va aconseguir ser trending topic durant 9 hores.

Però el Dia Mundial de la Paella 2019 també se celebrarà, amb magnificència, en el cor de la ciutat. Així, aquest divendres, 16 xefs seran els encarregats de preparar un total de 16 paelles, que podran degustar tots els assistents, en la mateixa Plaça de l’Ajuntament de València. A més, també s’organitzaran diferents activitats que giraran entorn d’aquest plat estrela.

Així i tot, aquest esdeveniment gastronòmic traspassarà fronteres. De fet, ja s’han preparat esdeveniments en altres ciutats del món com Milà, Rotterdam, París, Zurich, Quito, Moscou o Londres, on ja s’ha organitzat una masterclass de paella. Així mateix, el cuiner valencià Rafael Vidal mostrarà l’autèntica paella valenciana a Nova York o, a Tòquio, un total de 40 restaurants ja s’han oferit a servir paella al llarg d’aquesta setmana.

Un any més, s’espera que la cobertura mediàtica del World Paella Day siga la principal eina per a aconseguir transportar una part de la gastronomia valenciana a les diferents ciutats del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 3 =