25n
Orgull
Orgull

La Generalitat engega una web de cicloturisme a la Comunitat

La Generalitat engega una web de cicloturisme a la Comunitat
10/08/2018 -

Turisme Comunitat Valenciana ha engegat una pàgina web específica de cicloturisme amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació als interessats en aquest producte turístic, dins de l’estratègia Creaturisme, amb la qual cerquen la creació, promoció i comercialització de productes turístics per a posicionar a la Comunitat Valenciana com a destinació diferenciable.

Així, ha ressaltat la Generalitat en un comunicat, l’estratègia de Creaturisme pretén impulsar el desenvolupament de productes que afavorisquen la riquesa i diversitat, que diferencien l’oferta turística i incidisquen en la desestacionalització de la demanda i la sostenibilitat del model turístic valencià.

La nova web del producte cicloturisme de la Comunitat Valenciana és la primera que s’engega de les previstes destinades a facilitar la informació de diferents productes turístics especialitzats, segmentats i de base experiencial.

Es tracta de webs de producte multiidioma, destinades al mercat global que afavoreixen el posicionament sobre la base d’eines SEU i la comercialització gràcies a la integració en la plataforma d’experiències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =