25n
25N
25N

El mercat ambulant de Paterna reprén la seua activitat a l'esplanada del "cohetódromo" al 50% del seu aforament habitual

L’Ajuntament ha proporcionat dispensadors d’hidrogel en l’accés al recinte, totalment delimitat i senyalitzat, amb 37 parades i un aforament màxim de 100 clients

El mercat ambulant de Paterna reprén la seua activitat a l'esplanada del "cohetódromo" al 50% del seu aforament habitual
09/06/2020 -

El mercat ambulant de Paterna ha recuperat avui la seua activitat després de la suspensió de la seua celebració amb motiu de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus.

Per a garantir la seguretat i les mesures de distanciament entre venedors i usuaris, l’Ajuntament va acordar amb els comerciants un canvi d’ubicació, i la instal·lació s’ha realitzat a l’esplanada del “cohetódromo”, lloc en el qual se celebrarà tots els dimarts fins que la situació derivada de la COVID-19 així ho requerisca.

D’aquesta manera, tal com ha informat el regidor de Comerç, Fernando Carrión, “el mercat s’ha instal·lat en un recinte tancat, al 50% de la seua ocupació, sobre una extensió de 702 m², amb un màxim de 37 parades separades entre si per una distància de 2 metres i mig i un aforament de 100 persones”.

A més, l’Ajuntament ha proporcionat dispensadors de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans en l’accés al recinte, i ha habilitat una zona de sortida diferent de l’accés per a evitar aglomeracions i permetre l’activitat de comerciants i usuaris amb majors garanties.

El consistori ha desinfectat la zona abans i després del muntatge del mercat ambulant i ha controlat l’accés dels veïns i veïnes de Paterna, a més de recordar l’ús obligatori de màscares per a tots aquells que es trobaren dins del recinte.

Amb el retorn del mercat ambulant, Paterna recupera una nova activitat en el procés de desescalada de la Fase 2, recuperant a poc a poc la normalitat i l’activitat comercial a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 8 =