caixa popular

La falla virtual crearà el seu monument amb les interaccions dels usuaris

El monument virtual definitiu es coneixerà el 19 de març en la web

La falla virtual crearà el seu monument amb les interaccions dels usuaris
01/03/2018 -

Després de l’èxit que va tenir la falla virtual del Palau de la Generalitat, enguany torna amb més sorpreses i, sobretot, molta innovació. La Regidoria de Cultura Festiva, juntament amb la Universitat de València, han presentat la nova Falla Immaterial, que crearà un monument virtual amb les paraules, les imatges i els emojis que més apareguen en els missatges que parlen sobre les Falles, publicats en les xarxes socials. Una proposta que, enguany, fa un pas més, i no farà falta incloure l’etiqueta #FallaInmaterial per a intervenir en la conversa.

D’aquesta manera, automàticament es detectaran, a través de la utilització de la intel·ligència artificial, tots els missatges sobre les festes josefines. A continuació, es filtraran, s’analitzaran i s’extrauran les paraules més utilitzades per a conéixer els principals focus d’activitat fallers que aniran integrant aquest monument virtual. Per descomptat, també es tindran en compte altres valors com el missatge que més es repeteix, el que més esments rep o el que té més ‘me gusta’.

Una de les grans novetats de la falla virtual d’enguany és que anirà canviant a temps real la seua forma i contingut, depenent de les paraules, les imatges i els emojis en tendència. A més, els usuaris tindran molta més participació, ja que podran plantar, de forma virtual, la falla que més els agrade, així com incloure tot el que vagen pujant sobre les Falles.

L’evolució del monument faller virtual es podrà anar seguint a través dels diferents perfils de les xarxes socials o en la web fallainmaterial.com. A més, les creacions podràs descarregar-se per a poder fer la seua particular plantà on preferisquen. No serà fins al 19 de març, quan es congelarà el monument, en la seua forma definitiva, perquè els usuaris puguen descarregar-ho, i procedir a la cremà tant física, com dins de la pàgina web.

I per a superar la participació de l’any passat, es repartiran premis i estendards virtuals a aquells usuaris que més s’impliquen en aquesta iniciativa. Per tant, es valoraran els usuaris amb més tuits, retuis, ‘me gusta’ i interaccions amb el món de les Falles.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris