25n
25N
25N

Torna el Club de Lectura virtual a la Biblioteca d’Adults de Burjassot

Torna el Club de Lectura virtual a la Biblioteca d’Adults de Burjassot
27/05/2020 -

Les components del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot tindran aquest divendres, 29 de maig a les 18.00 hores, una nova sessió literària que, com ja va succeir el mes passat, es desenvoluparà de manera virtual, concretament a través de WhatsApp Web.

En aquest mes de maig, el llibre triat per a la sessió ha sigut “La ridícula idea de no volver a verte”, novel·la de Rosa Montero, un llibre que parla de la fortalesa personal fins i tot en les situacions més difícils. Al fil de l’extraordinària trajectòria de Marie Curie, Rosa Montero construeix una narració a mig camí entre el record personal i la memòria de tots, entre l’anàlisi de la nostra època i l’evocació íntima. En aquesta, Montero parla de la superació del dolor, de les relacions entre homes i dones, de l’esplendor del sexe, de la bona mort o de la bella vida, entre molts altres temes.

Rosa Montero és una de les escriptores més famoses del panorama literari espanyol, a més de periodista de renom. De les seues novel·les s’han fet diferents adaptacions teatrals, diversos curtmetratges, un llargmetratge o una òpera, tant a Espanya com en diversos països europeus i americans i són nombrosos els idiomes als quals s’han traduït els seus llibres.

És Doctora Honoris Causa per la Universitat de Puerto Rico i l’any 2017 va ser guardonada amb el Premi Nacional de les Lletres. Un any més tard, en 2018, va ser nomenada Professora Honoraria del Departament Acadèmic d’Humanitats de la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú i, l’any passat, la Facultat de Periodisme de la Universitat Miguel Hernández d’Elx creava una aula amb el seu nom.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna