caixa popular

Vuit països durant vuit anys per a donar la volta al món

Segueix els passos de Willy Fog amb Fabulist Travel

Vuit països durant vuit anys per a donar la volta al món
17/05/2017 -

La startup Fabulist Travel sorprén amb una original proposta per a tots els viatgers: Donar la volta al món i completar els 80 dies del mític Willy Fog. Durant vuit anys, et proposen visitar vuit països, amb una estada de deu dies. Però això sí, acompanyats dels més xicotets. I és que l’objectiu principal és que els xiquets recórreguen els cinc continents, acompanyats de les seues famílies, perquè gaudisquen de cada destinació en funció dels seus interessos i la seua edat.

El viatge començaria a Londres, lloc on arranca el viatge de Willy Fog, al que seguiran altres llocs com Lapònia, el Caire, Rajasthan (Índia), Tòquio, Illes Galápagos (Equador), Nova York i Kenya. A més, per cada destinació recorreguda, els xicotets rebran una medalla de reconeixement. Però, si s’acaba el viatge complet, rebran el títol de ‘Ciutadà del món’.

Però això no és tot, ja que Fabulist Travel, recolzada per l’acceleradora de Juan Roig, proposa altres viatges molt creatius i cridaners per a xiquets, i no tan xiquets, com el paquet Legoland i Selva Negra a Alemanya o el paquet de Harry Potter i el Misteri de Londres, en el qual no solament es proposa un tour pels platós de rodatge i les localitzacions, sinó que els xiquets rebran, abans d’iniciar el viatge, un regal sorpresa, que pot incloure una carta segellada d’admissió a Hogwarts i la bufanda de Harry Potter.

Propostes de viatge alternatives, ‘family-friendly’, que continuen ampliant per a fer dels nostres viatges, una experiència més emocionant. I és que gràcies a l’impuls de l’acceleradora de Juan Roig, en la Marina d’empreses de València, aquesta startup està creixent ràpidament des de setembre del 2016, amb al voltant de 130 viatges venuts, i una facturació de 200.000 euros.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris