caixa popular

S'acosta la Tornada al Col•le

Els experts aconsellen anar canviant ja els nostres hàbits

S'acosta la Tornada al Col•le
04/09/2017 -

Per a molts, les vacances ja han arribat a la seua fi. La Tornada al Col•le cada vegada està més a prop i, amb açò, la compra de llibres, materials escolars i, per descomptat, la volta a la rutina. I és que, a la Comunitat Valenciana, les aules tornaran a omplir-se d’estudiants el pròxim 11 de setembre.

D’aquesta manera, els experts asseguren que és important anar modificant els nostres hàbits, gradualment, perquè el canvi siga molt més suportable. En aquest sentit, des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de València recomanen anar adaptant tant les rutines de somni, com les rutines de menjars al nou horari escolar.

Així mateix, s’aconsella que la volta al cole siga un moment positiu, amb l’objectiu que es visca amb il·lusió, i no com una obligació. Per això, des d’aquest col·legi afirmen que és necessari que els dies previs a l’inici del nou curs escolar, els més xicotets es fiquen al llit a l’hora que ho farien si ja hagueren començat les classes, però també que s’alcen prompte per a realitzar activitats que els agraden i els motiven.

Finalment, també es recomana que, una vegada iniciat el curs acadèmic, no se sobrecarregue als estudiants amb nombroses activitats extraescolars, ja que és important evitar l’estrés o l’ansietat, que puguen patir en disminuir el temps d’oci, a través de moments de joc i diversió.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats