caixa popular

50 voluntaris netegen les platges de València

Els voluntaris regalaran cons per a dipositar les burilles

50 voluntaris netegen les platges de València
02/08/2017 -

L’empresa ‘Mar y Sombra’ ha organitzat, hui, 02 d’agost, una campanya de recollida de burilles, amb l’objectiu de conscienciar als ciutadans de la importància de mantenir netes les nostres platges, així com dels danys ambientals que generen aquests residus en el mar. I és que no hem d’oblidar que encara que aquest tipus de residus tarden menys temps a descompondre’s en medis aquàtics, la contaminació és major i més nociva.

Sota el lema ‘Netegem les nostres platges de València’, 50 voluntaris recorreran les zones de Les Arenes i la Malvarrosa, a partir de les 09.00 hores. Però això no és tot, ja que amb la finalitat d’arribar més als ciutadans, regalaran cons per a dipositar les burilles a tots els que s’acosten a aquesta platja durant la recollida.

‘Mar y Sombra’ és la proveïdora de serveis com hamaques i ombrel·les en les platges de València. Per aquest motiu, i com recompensa al treball i esforç d’aquests voluntaris, aquesta empresa repartirà una beguda i una hamaca per a tot el dia als participants en aquesta campanya de conscienciació.

Aquesta iniciativa és pionera en la nostra ciutat, però des de l’organització s’espera que es reproduïsca en les platges d’altres localitats valencianes, així com en altres comunitats autònomes perquè és responsabilitat de tots els ciutadans respectar el nostre entorn i ser conscients de la importància de protegir el medi ambient.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC