25n
25N
25N

La xarxa de voluntaris de Paterna comença a fabricar en 3D “salvaorejas”

Els “protegeorejas” han estat dissenyats amb el lema de l’Ajuntament “Sóc de Paterna. Jo no em rendisc” en reconeixement i agraïment a l’esforç que estan fent tots els paterners i paterneres durant aquest estat d’alarma, sobretot els més xicotets

La xarxa de voluntaris de Paterna comença a fabricar en 3D “salvaorejas”
24/04/2020 -

La xarxa de voluntaris amb impressores 3D de Paterna ha començat a fabricar “salvaorejas”, uns elements dissenyats per a subjectar les corretges elàstiques de les màscares i evitar les rascades que provoquen aquestes cintes en les orelles a aquelles persones que les utilitzen durant molt de temps.

Després de fabricar més de 1.700 pantalles protectores per a sanitaris que s’han lliurat a l’Hospital Arnau de Vilanova i als diferents centres de salut de la ciutat, aquest equip de voluntaris, format per una quinzena de veïns i veïnes de Paterna, ha reconduït la seua producció a aquests elements de subjecció.

I és que a més de servir per a protegir les orelles i alleujar la pressió que produeixen en elles les gomes de les màscares, aquestes peces, que triguen 12 minuts aproximadament a fabricar-se, també poden ser utilitzades per a reduir la grandària de les gomes i ajustar les màscares de talles grans, per als adults, també per als xiquets.

Una vegada garantit el proveïment de pantalles protectores i davant la demanda cada vegada major d’aquests “protegeix orelles”, sobretot per part de sanitaris, els voluntaris 3D estan ultimant ja un primer lot amb 500 unitats d’aquests elements que estarà llest aquest pròxim dilluns.

A més, els voluntaris juntament amb l’Ajuntament de Paterna, que els continua subministrant material per a la seua producció, han volgut anar més enllà, i les han dissenyat amb el lema que ha posat en marxa el consistori “Sóc de Paterna. Jo no em rendisc”, en agraïment a l’esforç que estan realitzant tots els paterners i paterneres durant aquesta situació excepcional, sobretot els més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 16 =