25n
25N
25N

Dispositiu de trànsit amb motiu de la Volta a Peu Levante U.D.

Dispositiu de trànsit amb motiu de la Volta a Peu Levante U.D.
16/06/2017 -

El diumenge 18 de juny, a partir de les 9.00 hores, se celebra la Volta a Peu Levante U. D., un esdeveniment organitzat per la Regidoria d’Esports i la Fundació Municipal, dins de l’XI Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de la ciutat de València. S’organitzarà el dispositiu corresponent per a la correcta celebració de la carrera i per al bon desenvolupament de la circulació de vianants i vehicles.

El muntatge de l’arc d’eixida començarà a les 5.45 h a l’altura de l’estadi, hora en què es tallarà el trànsit a Germans Machado en sentit V-21, a l’altura de l’avinguda de la Constitució. I ja, de 8.30 a 9.15 h, es tallarà el trànsit a l’avinguda dels Germans Machado en els dos sentits.

L’eixida serà a l’avinguda dels Germans Machado amb l’encreuament amb Sant Vicent de Paül en direcció cap a la rotonda d’Alboraia, per a continuar per la Ronda Nord fins a l’avinguda de Catalunya, l’avinguda del Primat Reig agafant el carril bus i adjacent fins a la intersecció amb Dolores Marqués, que es recorrerà íntegrament contra direcció fins a arribar a l’avinguda d’Alfauir per a girar a l’esquerra per la rotonda (en sentit contrari al de la circulació). Llavors, prendrà de nou l’avinguda d’Alfauir en el sentit de la circulació fins a arribar al carrer de l’Arquitecte Tolsà, Santa Genoveva Torres, Santiago Rusiñol i finalment l’estadi Ciutat de València.

La carrera començarà a les 9.00 hores i es preveu que acabe al voltant de les 10.30 h. Es calcula una participació pròxima als 6.000 corredors.

Es recomana consultar l’itinerari i estar atents als avisos del Centre de Gestió de Trànsit per als qui han de desplaçar-se per la zona en què es desenvolupa l’esdeveniment esportiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =