25n
25N
25N

Els carrers de València s'omplin d'art amb VLC Urban Art Festival

Del 25 al 29 de setembre els barris de Grau i el Cabanyal-Canyamelar acolliran el primer festival d’art urbà de València

La Pilona (facebook)

Els carrers de València s'omplin d'art amb VLC Urban Art Festival
24/09/2019 -

Els barris valencians del Grau, el Cabanyal i el Canyamelar s’ompliran d’art urbà a partir de demà, amb la primera edició del VLC Urban Art Festival – Barris en Moviment. En aquest festival, totes les expressions de l’art urbà tenen cabuda, des de grafitis i street-art, fins a la dansa urbana o hip-hop.

Demà, 25 de setembre arrancarà el festival en Les Naus i s’allargarà fins al diumenge 29 amb una infinitat d’activitats i accions relacionades amb tot l’art que es puga realitzar al carrer. Hi haurà pintades d’edificis, competicions de breakdance, documentals, actuacions en directe, concursos de grafiti, entre altres.

Aquest Festival s’ha organitzat amb la participació de l’Ajuntament de València amb l’EMT i l’Institut Cultural Italià de Barcelona en el seu projecte, “Barris en Moviment”. A més d’al carrer, les diferents activitats que tindran lloc durant tota la setmana seran en els locals de Les Naus, La Mutant, La Fàbrica de Gel, La Pilona, La Batisfera, Drassanes 52, Escola Trial & Btt Kabra Bikes i Espadan 31.

Programació del VLC Urban Art Festival 2019

L’inici del Festival el dimecres 25, estarà marcat per la inauguració de la Fira de publicacions d’art de Bolonya, Fruit, independent art book fair, a partir de les 18 hores en Les Naus. Romandrà oberta totes les vesprades fins al dissabte 28.

El dijous es podrà gaudir de dues taules redones: “La pressió del políticament correcte. Els límits de la transgressió i la censura” i “Unlock Book Fair i Assajos Urbans: experiències sobre la divulgació impresa i el debat digital”, a les 15.30 i a les 17 hores respectivament.

Continuarà amb la projecció de la pel·lícula “Numero Zero” a les 19 h, seguida d’una trobada amb la directora.

El divendres 27 seguiran les ponències amb “La importància de la difusió dels esdeveniments artístics i culturals com a necessitat per a la inclusió i el desenvolupament social” i la presentació de la 13a revista-objecte Papel Engomado.

El dissabte 28 la ponència tindrà lloc a les 11 hores, sobre la gestió de la música de carrer en l’espai públic de València. A la vesprada, es presentarà el llibre València en Grafitis de Diego López Gimenez en La Mutant.

Per a finalitzar, des de les 6 de la vesprada a la 1 de la matinada, se celebrarà la Nit de Música Urbana, amb les actuacions de Pupil·els, Ensi, Keos + Dj Craim, Colle Der Foment i JazzWoman.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + tretze =