caixa popular

Ribó i Lozano entreguen les claus de quatre vivendes rehabilitades al Cabanyal

Ribó i Lozano entreguen les claus de quatre vivendes rehabilitades al Cabanyal
02/01/2018 -

Cinc famílies registrades al Cens d’Habitatge Precari dels Centres Municipals de Servicis Socials han sigut les últimes beneficiàries del programa d’inserció social de l’Ajuntament “que impulsa el Govern de la Nau per a garantir el dret a un habitatge digne a les famílies i per donar-les oportunitats per a gaudir d’una vida millor”.

Amb aquestes paraules, la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, s’ha fet ressò de l’última signatura de contracte de lloguer i lliurament de claus dels habitatges del Programa d’Accés als Habitatges Municipals. En eixe acte en van adjudicar cinc habitatges, recentment reformades per una inversió total de 56.474 euros.

Isabel Lozano ha recordat la importància vital que cadascú d’aquests habitatges representa per a les famílies, com per exemple el cas d’una que, fins al moment, vivia en unes condicions molt precàries a una infravivenda a Benimàmet sense aigua corrent i amb dos xiquets.

“Continuarem treballant amb les famílies amb menys oportunitats, per avançar en el seu procés d’inserció social i laboral, amb formació, intermediació amb empreses i com no, amb un habitatge digne, que és un element fonamental”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris