25n
25N
25N

32 visites guiades per descobrir Ontinyent tot l'any

32 visites guiades per descobrir Ontinyent tot l'any
04/05/2021 -

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat un calendari amb 32 visites guiades gratuïtes “per descobrir Ontinyent tot l’any, amb atractius turístics per a ser gaudits durant els 12 mesos”, tal com manifestava Sayo Gandia, regidora de l’àrea. Gandia destacava que “després de les circumstàncies viscudes i que encara estem vivint amb la pandèmia, ara hem d’apostar més que mai per un model de turisme segur, sostenible, no massificat i positiu per a l’economia local. I el calendari que hem preparat atén aquestes línies mestres”, assenyalava.

Així, de maig a novembre s’han previst un total de 32 rutes, totes elles en cap de setmana, amb places limitades, i amb una durada d’entre 2 i 3 hores, en les que s’hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene establides en cada moment, i l’obertura de places s’obrirà el dia 1 del mes anterior a cada ruta. Al mes de maig les rutes començaven el passat diumenge amb un ciclopasseig per les heretats i camps de ponent; i seguiran amb dues visites als refugis antiaeris, una ruta per “Untinyan al període andalusí” i un itinerari pel patrimoni del riu i visita al Molí Descals. En juny, les rutes seran “El bosc encantant, marxa senderista per gamellons”; la visita teatralitzada “La Duquesa d’Almodóvar, una dona avançada al seu temps”; “les hortes històriques, passeig natural”; i una “ruta nocturna de llegendes, mites i miracles”.

Als mesos següents l’oferta inclourà noves visites als refugis; senderisme aquàtic pel riu Clariano; visites nocturnes; una ruta familiar pels parcs amb jocs tradicionals; un enopasseig en bici; una “ruta pel modernisme” o una ruta musicalitzada dedicada a la figura de Josep Melcior Gomis, entre d’altres. “Són rutes que posen en valor el patrimoni històric, cultural i natural de la ciutat, i que a més a més animem a la gent a completar gaudint de l’ampla oferta gastronòmica amb què comptem a Ontinyent”, destacava la regidora.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, agraïa la bona acollida a les activitats de turisme sostenible i no massiu que s’han organitzat des de la regidoria, recordant que les rutes organitzades per a Setmana Santa i Pasqua es van esgotar en pocs dies. La regidora animava al veïnat tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes a ampliar la informació o concretar les inscripcions posant-se en contacte amb la Tourist Info d’Ontinyent (ubicada al Palau de La Vila) al telèfon 962916090 o per correu electrònic a ontinyent@touristinfo.net, i seguir gaudint dels atractius de la nostra ciutat tot i la pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 4 =