caixa popular

Més de 13.000 persones van visitar el balcó de l'Ajuntament durant el mes de juliol

Més de 13.000 persones van visitar el balcó de l'Ajuntament durant el mes de juliol
02/08/2017 -

Aquest mes de juliol han visitat el balcó de l’Ajuntament 13.633 persones, dins de la iniciativa de portes obertes que porta ja dos anys i que visibilitza la política de transparència del Govern de la Nau. Aquest lloc s’ha inclòs en l’agenda no solament de turistes que visiten la ciutat, sinó també de valencians i valencianes que per fi han pogut gaudir d’un espai tan representatiu per a la ciutat.

En el mes de juliol de 2017, la setmana de major afluència va ser la tercera en la qual va haver-hi 3.815 persones amb un bec d’afluència el dia 20, amb un total de 1.080 visitants que es configura, al mateix temps, com el dia de major afluència de visites al balcó. Cal destacar que ja s’han superat els 300.000 visitants des que es va obrir el balcó el juny de 2015. La xifra de 2016 va ser de 166.623 visitants. Aquesta afluència ha suposat un èxit des que el Govern de la Nau decidira obrir a la ciutadania aquest emblemàtic lloc que forma part del patrimoni de València.

L’entrada lliure dels valencians i valencianes a la seua casa consistorial, així com la de tots els turistes, ha suposat també un increment de visites al Museu Històric Municipal, l’Hemicicle i el Saló de Cristall. El balcó també és un punt de trobada de la ciutadania en altres celebracions com el recent ascens a primera divisió del Llevant UD i la celebración de la primera lliga de bàsquet aconseguida enguany pel València Basket i, per descomptat, les mascletaes de Falles.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris