25n
25N
25N

Toni Gaspar visita Picassent amb motiu de la finalització de les obres del carrer de Ferrer i la Plaça Abadia

Toni Gaspar visita Picassent  amb motiu de la finalització de les obres del carrer de Ferrer i la Plaça Abadia
19/07/2019 -

icassent va rebre ahir la visita del President de la Diputació Provincial, Toni Gaspar, acompanyat pel Vicepresident, Carlos Bielsa, amb motiu de la recent finalització de les obres de re adequació i rehabilitació del carrer de Ferrer i la plaça l’Abadia. Una actuació emmarcada dins el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2017 de la Diputació de Valencia, amb el qual col·labora l’Ajuntament de Picassent i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida del veïnat així com el paisatge urbà en general.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada de l’equip de govern, va rebre al seu despatx el President, Toni Gaspar, per tal de donar-li la benvinguda al municipi. I així mateix, Gaspar va mostrar el seu agraïment per la invitació, en esta la seua primera visita a una població dins la recent començada nova legislatura. A més, El President va signar en el llibre d’Or de l’Ajuntament i va destacar que “es des dels pobles des d’on es comença a canviar el nostre món, passejar pels nostres carrers i vore com es transformen és el millor regal que podem tenir”.

A continuació, tingué lloc un recorregut pels carrers renovats i les autoritats tingueren ocasió de conversar amb el veïnat sobre el resultat de les obres i les millores aconseguides. “Estes obres vénen a completar la renovació del casc històric que iniciarem fa uns anys amb el que hem dotat d’un major encant a tota la zona antiga i hem millorat la seguretat dels vianants. Per a nosaltres, com a equip de govern, és molt important que els nostres carrers continuen sent un lloc digne de trobada i convivència i això s’aconseguix amb treballs com estos”.

Els treballs de renovació han suposat una inversió de 143.122,84 euros i han inclós l’ampliació de les voreres, la renovació de la xarxa d’aigua potable, nous embornals per la recollida d’aigües pluvials i renovació del paviment en esta part del casc històric.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − dos =

mercat medieval ontinyent