25n
25N
25N

El responsable de Mobilitat d'Eivissa visita Mislata per a implantar en l'illa el sistema de bicis de lloguer

El representant del Consell Insular visita València durant dos dies per a conèixer experiències de mobilitat sostenible

El responsable de Mobilitat d'Eivissa visita Mislata per a implantar en l'illa el sistema de bicis de lloguer
28/02/2017 -

El coordinador de Mobilitat del Consell Insular d’Eivissa, Gianandrea di Terlizzi, ha visitat Mislata per a conèixer de primera mà el funcionament del servei de bicicletes de lloguer. L’administració de l’illa està estudiant la possibilitat d’implantar esta i altres alternatives de mobilitat sostenible a Eivissa i, de la mà de l’empresa Movus, s’han fixat en el sistema que ja porta quasi tres anys funcionant a Mislata i que oferix als veïns la possibilitat d’utilitzar un mitjà de transport verd, sostenible i saludable per molt pocs diners.

L’encarregat de mostrar-los el projecte va ser el regidor de Mobilitat de Mislata, Toni Arenas, que ha rebut al seu homòleg a Eivissa i als responsables de l’empresa Movus, Mauro Fiore i Juan Bueno, i als de l’empresa balear Herbusa, Francisco Gil i Vicente Bufí. Tots ells van estar veient el funcionament de l’estació instal·lada en la plaça de la Constitució de Mislata, a les portes de l’Ajuntament, i es van portar una molt bona impressió del servei.

Mislata compta amb 13 estacions, dotze d’elles en el casc urbà i una més en el barri de l’Avinguda de la Pau. Gràcies al sistema de lloguer, que està disponible les 24 hores, els 365 dies de l’any, les bicis connecten tots els barris de Mislata entre si i amb molts dels municipis de l’àrea metropolitana com Quart de Poblet, Xirivella, Paterna, Burjassot, Godella, Aldaia, Alaquàs o Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 1 =