25n
25N
25N

Visit València treballa en un pla de promoció per a reactivar l'activitat turística tan prompte com siga possible

a

Visit València treballa en un pla de promoció per a reactivar l'activitat turística tan prompte com siga possible
27/03/2020 -

Visit València, la fundació que treballa per a promocionar turísticament la ciutat, elabora un pla especial per a reactivar València com a destinació turística urbana «i aplicar amb la major celeritat possible segons se supere la crisi del COVID-19», segons ha anunciat el president de Visit València i regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, EmilianoGarcía.

«Des de l’inici d’aquesta situació, Visit València treballa en col·laboració amb el sector turístic de la ciutat, monitorant i recopilant la informació, no sols sobre l’escenari en el nostre territori, sinó també sobre l’evolució i les mesures assumides pels nostres principals mercats», ha explicat.

En aquest sentit, ha afegit «una vegada se supere aquesta situació, s’alce l’Estat d’Alarma i es reactive el consum haurem de disposar d’una imatge clara de la situació dels nostres principals clients perquè les accions en cadascun dels mercats siguen efectives i així contribuir a la recuperació de l’activitat turística a la ciutat».

Pel que respecta al pla, ja es perfilen unes línies d’actuació que s’ajustaran, tant a les necessitats dels programes de producte com als mercats, en el moment de la seua implementació. Entre les accions previstes es troba: intensificar l’activitat promocional col·laborant amb els principals operadors del sector, com a aerolínies i tur operadors, en els mercats prioritaris; incrementar la visibilitat de la ciutat en portals i mitjans de comunicació estratègics; organitzar i intensificar la participació en workshops especialitzats, fires i viatges de familiarització amb operadors turístics, així com llançar una campanya específica per al turisme de congressos, esdeveniments i incentius, de cara a reactivar el segment turístic de major rendibilitat.

Visit València posarà en marxa el pla de reactivació «en el marc del seu model de governança turística participativa i col·laborativa públic-privada». Fins a eixe moment, està monitorant esdeveniments afectats pel COVID-19 «amb l’objectiu de reduir al màxim les cancel·lacions i, en tots els casos que siga possible, que els organitzadors puguen optar per l’ajornament».

D’altra banda, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García, ha notificat la intenció d’exonerar el pagament de quota del primer semestre de 2020 als associats de Visit València «per a alleugerir les despeses d’un dels sectors més afectats pel Covid-19». Aquesta mesura haurà de ser aprovada pel Patronat de Visit València. De moment, s’ha procedit al pagament avançat de factures als proveïdors

INFORMACIÓ SOBRE AJUDES ECONÒMIQUES DISPONIBLES

Visit València també ha habilitat diferents canals per a facilitar la informació disponible sobre els plans de xoc orientats a les petites i mitjanes empreses, així com als treballadors del sector turístic «Es tracta de garantir i adaptar el servei a les necessitats reals que actualment té el sector», ha destacat el regidor de Turisme.

Emiliano García ha afirmat que «Visit València treballa en coordinació amb altres regidories, el Consell i organismes estatals per a recopilar la informació, els procediments i els requisits que permeten a les empreses accedir a les ajudes econòmiques que s’estan impulsant».

A més, Visit València ha activat un xat en temps real, inicialment per a informar i respondre els dubtes dels visitants, i actualment per a col·laborar amb ells en la modificació o devolució de les seues reserves.

El xat, que atén tant en anglés com en espanyol, està actiu des de la declaració de l’estat d’alarma, moment en el qual es va procedir a suprimir l’atenció presencial en les oficines i es va activar l’atenció telemàtica de tots els servicis de Visit València. Addicionalment, es mantenen tots els canals d’informació digitals habituals: web, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i Google my Business, que atenen consultes en més de 7 idiomes.

La web de Visit València ofereix continguts virtuals per a, des de casa, poder accedir a diferents recursos culturals. Entre ells, exposicions de Bombes Gens, IVAM, Centre del Carme Cultura Contemporània i Fundació Bancaixa, així com continguts en 360é de diferents enclavaments de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =