25n
25N
25N

Vilar avança les pautes de la futura Ordenança Fiscal a les empreses de sharing

Vilar avança les pautes de la futura Ordenança Fiscal a les empreses de sharing
04/02/2019 -

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, s’ha reunit aquest matí amb representants de diferents empreses de sharing de mobilitat interessades a operar a València, amb els quals ha tractat sobre aspectes relatius a la futura Ordenança Fiscal que regularà el sector. Amb les de hui, són ja set les trobades mantingudes amb aquestes empreses de cotxes, motos, bicicletes i patinets elèctrics a les quals ha explicat en quina situació es troba l’ordenança fiscal que regularà les taxes.

«És el moment de donar un impuls definitiu perquè aquestes empreses puguen començar a operar amb garantia, ja que són una realitat i, a més, es tracta d’empreses emprenedores amb capacitat de crear llocs de treball», ha explicat el regidor, destacant l’aprovació, en la seua fase inicial, de l’ordenança de mobilitat.

Vilar ha explicat que la Regidoria d’Hisenda «ja té preparada la proposta d’Ordenança Fiscal», en la qual, ha precisat, «s’ha pres com a referència per a establir els preus públics, tant les taxes sobre taula i cadires en la via pública com les taxes per metre lineal de gual, així com els preus amb els quals treballen altres ciutats espanyoles».

«La irrupció d’aquests nous vehicles és una realitat, i l’Ajuntament ha d’ordenar-la», ha argumentat el regidor, qui ha destacat també que aquestes noves formes de transport «suposen la retirada de vehicles privats o la reducció d’emissions contaminants», entre altres aspectes a destacar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =

bombers
Valencia activa