25n
25N
25N

Vilar advoca per col·laborar amb entitats financeres que no siguen necessàriament bancs

Vilar advoca per col·laborar amb entitats financeres que no siguen necessàriament bancs
14/06/2018 -

El Regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha destacat que «és voluntat de l’Ajuntament de València i, en particular de la Delegació d’Hisenda, col·laborar amb aquelles entitats financeres que no siguen necessàriament bancs».

Així ho ha manifestat després de les reunions mantingudes aquest matí amb representants de les entitats Caixa Ontinyent i Eurocaja Rural. «Seguirem col·laborant amb bancs, ja que és necessària la seua col·laboració com a part fonamental del sistema financer, però no volem deixar de costat aquelles entitats financeres que tenen un altre perfil», ha explicat el regidor.

En aquest sentit, Ramón Vilar ha expressat que, «és molt satisfactòria la col·laboració que tenim iniciada i que està desenvolupant-se en diferents aspectes amb Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana”, així mateix ha assenyalat que “des de la Delegació d’Hisenda, volem seguir en aquesta línia de treball i, per tant, col·laborar amb cooperatives de crèdit i caixes».

Concretament, el regidor s’ha reunit hui amb Caixa Ontinyent, «amb la qual volem iniciar un treball conjunt i que siga una entitat col·laboradora per a la gestió de cobraments de qualsevol tipus de rebuts que emeta aquest Ajuntament». Vilar ha ressaltat «el caràcter de resistència de Caixa Ontinyent, que li ha permés ser l’única caixa d’estalvis valenciana en l’actualitat».

D’altra banda, Vilar s’ha reunit amb representants d’Eurocaja Rural, “una entitat que acaba d’implantar-se a València i a la qual li hem i agraït que en un període en el qual desapareixen les oficines a peu de carrer, aposte per obrir oficines a la nostra ciutat i en l’entorn metropolità”.

Ramón Vilar ha conclòs que «és molt interessant per a l’Ajuntament de València que aquest tipus d’entitats financeres ens donen l’oportunitat de treball conjunt».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =

bombers
CCCC
Valencia activa