25n
25N
25N

Les baralles nocturnes es repeteixen cada cap de setmana a la Creu Coberta

Els veïns de la Creu Coberta continuaran reivindicant el seu dret al descans

15/09/2018 -

Els veïns del barri valencià de la Creu Coberta segueixen amb la seua croada contra el vandalisme que, cada cap de setmana, han de suportar. Des del 2013, l’Associació de Veïns Bulevard Sud-Sant Vicent porten denunciat una situació que ja és insostenible. Botellons, brutícia, baralles a altes hores de la matinada i conductes incíviques es repeteixen, des del dijous fins al diumenge, durant tot l’any.

I és que malgrat les múltiples protestes i denúncies que els veïns porten fent des de fa cinc anys per a reivindicar el seu dret al descans, tot segueix igual. “És incompatible la vida dels veïns amb la discoteca”, i ací aquesta la prova. En aquest vídeo, que ens han fet arribar des de l’Associació Veïnal, gravat en la nit del divendres, 14 de setembre, es veu com intenten atropellar a una persona i, finalment, el cotxe acaba estampat amb el d’un veí.

Pel que sembla, s’havia assegut les bases per a aconseguir una convivència entre els quals cerquen divertir-se, i els que necessiten descansar. Per això, la Policia Local, la regidoria de Protecció Ciutadana i els responsables de la discoteca de la Creu Coberta havien pactat una sèrie de mesures, com tancar al trànsit aquesta zona per a evitar el botelló; un augment de la vigilància policial per a evitar actes vandàlics i baralles; així com un compromís per part de la discoteca per controlar els sorolls de l’exterior del local i mantenir net l’entorn. Però, tal com ens expliquen des de l’Associació, “de la dita al fet…”. De moment, aquest col·lectiu veïnal es reunirà per a decidir què mesures duran a terme per a intentar frenar aquesta situació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 6 =

Informacion coronavirus
escalante
el puig
Informacion coronavirus