25n
25N
25N

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, visita la rehabilitació de l'abocador d'Ador

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, M. Josep Amigó, ha visitat les obres d’adequació de l’abocador clausurat d’Ador executades amb fons de la Diputació

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, visita la rehabilitació de l'abocador d'Ador
27/05/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, amb l’alcaldessa d’Ador, Manela Faus, i els regidors Juan Mascarell i Josep Estruch, han visitat l’abocador clausurat ubicat en el terme municipal de la localitat, que ha estat adequat com espai natural amb una ajuda de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

Les obres, amb una subvenció de més de 16.000 euros, s’han centrat en la rehabilitació de la zona amb la neteja de l’espai i l’adequació de la vegetació, a més de la col·locació d’una porta a l’entrada per evitar abocaments incontrolats i l’ús no permés de trànsit de vehicles en la zona.

Segons ha destacat la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, “el poble d’Ador ha convertit un antic abocador en un espai que s’obri a noves possibilitats d’ús per part de la ciutadania. Són els pobles i ciutats els que ens diuen quines són les seues necessitats i des de la Diputació donem resposta”.

Per la seua part l’alcaldessa, Manela Faus, ha agraït la visita i ha incidit en l’estudi de les possibilitats que ofereix l’espai natural després de la rehabilitació després de ser clausurat l’abocador i estar netejat, adequat i tancat al trànsit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =