caixa popular

Vicente Pérez Herrero mostra les seues vivències i records a "Collaret de Sal"

La cinta va ser rodada en diferents escenaris de València i es projecta el dijous 12 d’octubre

Vicente Pérez Herrero mostra les seues vivències i records a "Collaret de Sal"
11/10/2017 -

El director Vicente Pérez Herrero, autor de la pel·lícula ‘El Collar de Sal’, únic llargmetratge espanyol present en la Secció Oficial de Mostra Viva, defineix la seua pel·lícula com un retrat de records i vivències personals que ha convertit en una narració cinematogràfica. La pel·lícula es projecta el dijous 12 d’octubre a les 21.30 hores en els Aragó cinema.

‘El Collar de Sal’, protagonitzada per Paula Corral, Alba Ferrara i Paulina Gálvez, aborda en una narració de tall poètic els records fragmentats de la infància d’Inés, -sensacions incertes i desordenades- que ha d’afrontar l’abandó dels seus pares.

La cinta va ser rodada en escenaris naturals de València i el camp de Morvedre, i, segons explica el seu director, va tardar tres anys a poder-la concloure. El projecte va nàixer sense un guió clar i els seus inicis van ser un procés de rodatge d’escenes soltes que acabarien donant lloc a l’obra que esta nit s’estrena a València.

Per al director madrileny, malgrat tractar-se d’una pel·lícula amb tints autobiogràfics, va escollir com a protagonista a una dona perquè considera que un personatge femení transmet una sensibilitat especial a la pantalla gran. Pérez Herrero és director i productor independent de llargmetratges de ficció i documentals. Ha rodat a Amèrica Llatina, com a Europa i Àfrica. No obstant això destaca les dificultats que tenen els cineastes actualment a Espanya per a poder rodar i molt més difondre els seus projectes audiovisuals.

“És per a mi un orgull poder presentar esta pel·lícula a la Mostra Viva i, sobretot, en la seua Secció Oficial, més encara esta pel·lícula, després del complex procés per a traure-la avance”, ha reconegut el realitzador.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris