25n
25N
25N

Vetusta Morla cancel·la definitivament la seua gira 2020

Vetusta Morla cancel·la definitivament la seua gira 2020
30/06/2020 -

Vetusta Morla confirma aquest dimarts la cancel·lació de la gira ‘Canciones dentro de canciones’, que va ser prèviament ajornada al mes de setembre de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Després de la cerca de noves vies i fórmules per a tractar de mantenir la gira, s’ha acordat la cancel·lació dels concerts que s’anaven a celebrar a València (2 i 3 de setembre), Sevilla (5, 6 i 7 de setembre) i Pamplona (26 de setembre), informa el comunicat remés a Europa Press.

La nova normativa aprovada per a la celebració de concerts i espectacles a Espanya és “incompatible” actualment amb la realització de la gira ‘Canciones dentro de canciones de Vetusta Morla’, tal com “estava dissenyada”, planteja el grup.

I afig: “El públic va adquirir les entrades per a un espectacle de qualitat complet i amb unes característiques concretes que amb la nova legislació no és possible implementar. D’altra banda, la reducció dels aforaments exigida per a complir amb les mesures de seguretat sanitàries impedeix la celebració dels concerts, en tindre pràcticament la totalitat de les butaques venudes en les tres ciutats en les quals s’anava a presentar aquest nou show del grup”.

Des d’aquest dimecres 1 de juliol, les plataformes oficials de venda d’entrades reembossaran els imports de manera automàtica per a les compres realitzades via online.

Per a les entrades adquirides presencialment a El Corte Inglés, el comprador haurà de sol·licitar la devolució en el mateix centre on les va comprar en el termini de 60 dies (de l’1 de juliol de 2020 al 29 d’agost de 2020).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 11 =

CCCC
torrent