25n
25N
25N

Venedors del mercat ambulant dominical del Mercat Central presenten 3.000 signatures per a seguir amb la seua activitat

EP

Venedors del mercat ambulant dominical del Mercat Central presenten 3.000 signatures per a seguir amb la seua activitat
27/08/2019 -

Els prop de 100 venedors del mercat ambulant que s’instal·la els diumenges entorn del Mercat Central de València han presentat a l’Ajuntament de la ciutat prop de 3.000 signatures que donen suport a la seua reivindicació per a poder continuar exercint aquesta activitat en aqueixa zona i venent diferents articles, entre ells, de regal.

Aquests comerciants, que en alguns casos porten cinquanta anys en aqueix mercat ambulant, s’oposen a deixar de vendre aquests productes i a limitar el seu negoci sol als llibres antics i els croms, com ha indicat el seu president, Francisco Campos, a Europa Press.

Campos ha explicat que el consistori, acollint-se a l’ordenança de mercats, pretén que ara només s’embenen en aqueix mercat ambulant dominical llibres antics i croms i no roba, calçat, plantes, flors, complements i articles de regal.

No obstant això, el representant dels venedors ha afirmat que existeix “una transitòria per a poder continuar venent articles de regals sense restricció fins a l’any 2026“. Així mateix, ha criticat que per part d’un “govern progressista –Compromís i PSPV– es pretén deixar sense activitat econòmica a “moltes famílies”.

“Paguem els nostres impostos i el que únic que trobem és un govern municipal que ens vol deixar sense treball. Ens manen a casa”, ha censurat.

Campos, que ha assenyalat que el col·lectiu al qual representa no entén la proposta del consistori, ha assegurat que aquests venedors continuaran recollint signatures en favor de la seua permanència. “No pararem”, ha dit, al mateix temps que ha destacat que les 3.000 que han presentat van començar a recollir-se fa dos caps de setmana.

“Nosaltres no som grans superfícies. Som treballadors que vivim de la venda en els nostres llocs al carrer, però malgrat això ens volen obligar a marxar-nos”, ha lamentat Francisco Campos.

Així mateix, ha ressaltat que han sol·licitat una reunió amb l’alcalde de València, Joan Ribó, després de no haver aconseguit reunir-se amb el regidor de Comerç, Carlos Galiana, “malgrat sol·licitar-lo diverses vegades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 20 =

CCCC
activem alfafar