25n
25N
25N

Veïnes d'Alzira cusen 400 màscares per a l'Hospital de la Ribera

Veïnes d'Alzira cusen 400 màscares per a l'Hospital de la Ribera
25/03/2020 -

Un grup de veïnes d’Alzira (València) comencen aquest dimecres a cosir 400 màscares per al personal sanitari de l’Hospital de la Ribera, en la localitat, després d’una setmana de gestions.

Es tracta d’una iniciativa social que va partir d’aquestes veïnes conscienciades amb la necessitat de material dels treballadors per a combatre la pandèmia del coronavirus.

Després de posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Alzira, prompte van ser més de 20 cosidores interessades a col·laborar de manera desinteressada, una xifra que va augmentar considerablement, destaca el consistori en un comunicat.

Per a oferir un producte apte i amb el material adequat, el grup va comptar amb assessorament de l’hospital, que els va facilitar el teixit per a elaborar, inicialment, 400 màscares.

Aquest dimarts al matí s’ha repartit el material (teixit, gomes i cintes) entre el primer grup de cosidores. Una vegada estiguen acabades seran esterilitzades i s’entregaran a l’hospital.

En tot cas, en tractar-se de productes sanitaris, cal anar amb compte i seguir sempre les instruccions dels metges i les recomanacions de la Generalitat sobre l’ús de màscares.

No és la primera mostra de solidaritat ciutadana, ja que a la ciutat hi ha iniciatives similars en la parròquia de Lluch, la botiga d’indumentària valenciana Mercedes Romero o fins i tot la falla l’Alquenència, que elabora pantalles facials a partir d’una impressora en 3D.

Des de l’Ajuntament d’Alzira, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, agraeix la solidaritat de la ciutadania que no ha dubtat en posar-se a disposició per a treballar i mostra l'”orgull” de la ciutat pels seus veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dotze =