25n
25N
25N

Més de 1.000 persones han assistit enguany al festival Polisònic, que va finalitzar el passat dissabte

Més de 1.000 persones han assistit enguany al festival Polisònic, que va finalitzar el passat dissabte
17/08/2020 -

Amb l’actuació del quintet del saxofonista britànic Ray Gelato, el passat dissabte va finalitzar la 31a edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

Segons fonts de l’equip organitzador del festival, han assistit un total de 1.060 persones als 6 concerts programats, destacant que en totes les actuacions programades, s’ha penjat el cartell de “No queden entrades”.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha manifestat que “és una magnífica notícia que s’haja pogut celebrar enguany el festival, vistes les limitacions imposades per la normativa Covid-19”. Així mateix, ha destacat que “és molt satisfactori per al Departament de Cultura haver pogut comptar amb la fidelitat del públic, demostrada en el fet que s’hagen acabat les entrades en tots els concerts, la qual cosa ens estimula per a seguir treballant per la cultura pública i de qualitat”.

Per altra banda, Eudald González, director artístic del festival, ha volgut fer constar l’agraïment sincer i el suport de tots els artistes que han participat, per haver pogut mantenir aquesta edició del Polisònic en unes circumstàncies tan adverses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 8 =