25n
25N
25N

"Volem un govern continuista i progressista per a Catarroja"

Compromís i PSPV han manifestat la seua intenció d’asseure’s a dialogar per a reeditar el pacte de govern a Catarroja

"Volem un govern continuista i progressista per a Catarroja"
03/06/2019 -

Les eleccions municipals de Catarroja 2019 van deixar a un clar vencedor. Compromís es va alçar com la força política més votada amb 7 regidors, encara que molt seguit dels seus altres socis de govern: el PSPV (6 regidors). Junts superen amb escreix la barrera de la majoria absoluta i, després de quatre anys de diàleg i confiança entre tots dos partits, tant Compromís com el partit socialista estan disposats a reeditar un nou govern de coalició a Catarroja.

Així, l’Alcalde en funcions de Catarroja, Jesús Monzó (Compromís), ha valorat molt positivament el resultat de les eleccions municipals. “Respecte a les eleccions de 2015, i malgrat que les dades de participació van ser més baixes, Compromís ha augmentat en 600 vots i dos regidors. Per tant, el missatge de la ciutadania creiem que ha sigut clar: que Compromís ha liderat el govern, un govern que no ha sigut fàcil i, sobretot, basat en el diàleg i la confiança; que Compromís ha liderat les àrees amb més pes; i que la ciutadania ha valorat positivament el pacte entre Compromís i PSPV”. Per tant, ha afegit, “volem que hi haja un govern continuista”.

En aquest sentit, Jesús Monzó ha sigut clar a afirmar que “el més lògic és reeditar el pacte, que pensem que ha de tornar a liderar Compromís, perquè així ho ha volgut la ciutadania, i hem sigut la força més votada”, al que ha afegit que “creem que la ciutadania ha volgut castigar a aquells que han fet polítiques de desgast, com Guanyar que ha passat de 5 regidors a un”.

Així i tot, l’Alcalde en funcions de Catarroja ha tornat a donar la mà a la resta de forces per a continuar dialogant en aquesta nova legislatura per a “continuar pactant i consensuant actuacions” perquè, com ha detallat, “tenim pendents actuacions importants com el Pla Especial del Port on creiem que és necessari escoltar totes les veus dels partits, però també de la ciutadania a través d’un procés participatiu que durem a terme”.

Per part seua, Lorena Silvent, líder del PSPV de Catarroja, també s’ha mostrat “satisfeta” amb uns resultats que “han sigut fruit del treball i de l’esforç dels 4 regidors del PSVP que han gestionat àrees molt importants i de contacte directe amb la ciutadania i amb el moviment associatiu. Podem dir que Catarroja vol continuar amb polítiques progressistes i vol que continuem amb la gestió i, malgrat no ostentar l’alcaldia, hem sigut capaços de comprovar que la gestió ha sigut bona gràcies a Compromís, però també al PSPV. Hem de continuar en eixa línia”.

En aquest aspecte, Lorena Silvent ha manifestat la seua intenció d'”asseure’s amb Compromís per a concretar quines accions s’han de dur a terme, però també per a compartir responsabilitats en el govern. Hem d’aprendre dels errors que s’han produït en aquests quatre anys i, per tant, hem de ser capaços de compartir responsabilitat i també decisions” perquè, assegura, des del PSPV, “volem una relació de confiança, de diàleg i de respecte als 3.181 ciutadans i ciutadanes que han confiat en el PSPV”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =

programacion rialto
programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020