25n
25N
25N

‘Valora el Joc Net’ campanya per fomentar els valors i conductes esportives

És la tercera temporada que aquesta iniciativa s’engega i és complementària a altres accions que s’estan realitzant

‘Valora el Joc Net’ campanya per fomentar els valors i conductes esportives
19/10/2016 -

Per tercera temporada consecutiva, la FDM, en col·laboració amb les entitats esportives que participen en el programa, desenvolupa el projecte: ‘Valora el joc net’, que el seu objectiu principal és valorar el comportament/conducta esportiva dels esportistes i altres agents que intervenen en els Jocs Esportius Municipals.

Aquesta acció, complementària a unes altres que es duen a terme per fomentar el joc net en els JJDDMM, és fonamental per analitzar i avaluar les actituds i valors dels participants (esportistes, entrenadors, àrbitre i públic). Aquesta avaluació a més, permet reorientar l’acció d’aquells que no complisquen amb els valors del joc net, així com premiar als qui millor representen aquests valors.

L’avaluació del Joc Net és un sistema que utilitza uns indicadors per valorar el comportament/conducta esportiva dels participants en el joc: àrbitres i tècnics, a més dels esportistes i del públic en els partits de la competició de bàsquet, handbol, futbol sala, hoquei, rugbi i voleibol.

Aquestes valoracions les realitzen els tècnics dels equips i els àrbitres, que actuen com a observadors de la competició. Cada trobada esportiva compta amb la valoració de 4 qüestionaris (un per cada entrenador i dos per l’àrbitre). Es tracta d’un mètode econòmic, accessible i automàtic, a través del lloc web: http://juegolimpio.deportevalencia.com/, que a més facilita que la classificació siga pública.

La finalitat d’aquesta avaluació és aconseguir que les entitats fomenten i controlen el joc net, que els tècnics i àrbitres es comprometen amb el foment del joc net, premiar i/o destacar a aquelles entitats i persones que millor representen els principis del joc net i que els participants prenguen consciència del que significa l’esperit esportiu del joc net en l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + tres =

museo prehistoria