La Setmana Santa Marinera de València 2024 arriba als seus dies més intensos esta setmana. Així, el diumenge, dia 31 de març, se celebrarà la Desfilada de Resurrecció, un esdeveniment únic a Espanya, que començarà a les 13.00 hores. Però, com serà la Desfilada de Resurrecció de València 2024. Estos són tots els detalls per a gaudir d'un dels actes de la Setmana Santa Marinera més destacats i en el qual participen totes les confraries i germandats.
Desfilada de Resurrecció de València 2024
La Desfilada de Resurrecció se celebrarà el 31 de març a les 13.00 hores en el barri del Cabanyal-Canyamelar. Així, el que fa tan especial a esta desfilada és que, després de dies de solemnitat, les imatges i els passos tradicionals de Setmana Santa desapareixen per a donar pas a marxes alegres i festives. A més, el silenci del públic també es trenca pels aplaudiments de la gent en veure passar, caminant, als personatges bíblics que, a més, han canviat els seus atributs per flors que llancen al públic. Sens dubte, una desfilada que no et pots perdre per a viure al màxim la Setmana Santa Marinera de València.
El recorregut de la Desfilada de Resurrecció de València 2024 és el següent: l'acte s'iniciarà des del Mercat del Cabanyal, carrer Mediterrani, Escalante, Pintor Ferrandis, plaça de l'església dels Àngels, carrer Pedro Maza, de la Reina, plaça de la Setmana Santa Marinera de València, carrer Doctor J.J. Dómine, avinguda del Port, carrer Crist del Grau, Ernesto Anastasio, Francisco Cubells, del Rosari i finalitzarà en la plaça de l'església del Rosari.
Esta desfilada posarà el fermall d'or a la programació de la Setmana Santa Marinera de València 2024. Dies intensos plens d'actes marcats per la tradició i la identitat d'este antic poble mariner on també hi haurà espai per a la pirotècnia amb trets d'espectacles pirotècnics que il·luminaran el barri del Cabanyal.
Així mateix, cal recordar que, després de la Desfilada de Resurrecció, el públic encara pot assistir a l'acte organitzat per la Germandat del Sant Sepulcre, en la plaça de la Creu, on els confrares s'enrosquen al voltant del seu estendard per a, després, descaragolar-se simulant la fi i l'inici de la festa.