25n
25N
25N

València visibilitza l'esport adaptat com a via d'integració

La Universitat de València organitza una jornada inclusiva d’esport adaptat el pròxim dissabte 15 de febrer

FESORD CV

València visibilitza l'esport adaptat com a via d'integració

La Universitat de València, a través de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat, ha organitzat una jornada per a la visibilització de l’esport adaptat el pròxim dissabte 15 de febrer sota el lema «L’esport adaptat com a via d’inclusió». Les activitats tindran lloc en la plaça de l’Ajuntament de València, estaran obertes a tota la ciutadania i comptaran amb la intervenció d’esportistes d’elit.

La jornada s’inaugurarà a les 9.30 hores amb una concentració en la plaça del Patriarca, al costat de l’edifici del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. A les 10.30 hores, amb l’acompanyament musical de dolçaines i tabals, les persones i els clubs esportius participants es traslladaran a la plaça de l’Ajuntament per a realitzar les activitats programades. Entre elles, destaquen el futbol i l’hoquei en cadires de rodes elèctriques, el tennis de taula, el bàsquet, el rugbi o la sensibilització amb bicicletes, tàndems o bicicletes de mà.

Les persones assistents podran interactuar amb esportistes paralímpics d’elit que compartiran les seues experiències i recolzaran la jornada. La població en general també podrà unir-se i contribuir així a promoure la visibilització de l’esport adaptat, la inclusió i l’activitat física. Aquests són els principals objectius del projecte, que també es plasmaran en una exposició posterior a partir de les fotografies que realitzaran diversos col·lectius al llarg del matí.

És la primera vegada que tantes agrupacions s’uneixen per a promoure l’esport adaptat des de la plaça de l’Ajuntament de València. A més, es tracta d’un dels actes de celebració del 520 aniversari de la Universitat de València. En la seua organització, han col·laborat el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, la Fundació Esportiva Municipal de València, el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València, així com diverses entitats i clubs esportius. No hi ha dubte que València celebrarà dissabte que ve la gran festa de l’esport adaptat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19
informacion coronavirus