25n
25N
25N

València treballa per a establir nous vincles amb Àsia

València treballa per a establir nous vincles amb Àsia
06/04/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel comissionat de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació, Vicent Domingo, ha presidit una reunió amb el coordinador del Grup de Treball Estratègic València-Àsia 2030, Miquel Boix, i representants de Turisme València, Agència Valenciana de Turisme i Institut Confucio de la Universitat de València. En aquesta trobada s’han abordat les oportunitats que la Capitalitat Mundial de l’Alimentació, unida a la condició de la nostra ciutat com a porta a Europa de la Ruta de la Seda, ofereix per a establir vincles de tot tipus amb el continent asiàtic.

“Pensem que València està en un moment molt interessant des del punt de vista històric, polític, cultural i fins i tot turístic, que ens col·loca en una avantguarda de ciutats desitjoses d’establir vincles i promoure noves estratègies en un món ple d’escenaris que estan a punt de prendre forma”, ha manifestat el comissionat de València Capital Mundial de l’Alimentació, Vicent Domingo. “Ha sigut una reunió molt interessant sobre les possibilitats que ofereix la Capitalitat Mundial de l’Alimentació, que converteix València en referent mundial de l’alimentació sostenible, en la seua relació amb un continent com Àsia”.

Aquest protagonisme mundial en l’àmbit de l’alimentació s’afig a la condició de València com a ciutat situada al final de la Ruta de la Seda i porta a Europa “de la gran ruta que ha sigut una vertebració del món socioeconòmic i cultural des de fa molts segles”, en paraules de Vicent Domingo, que ha posat en relleu les possibilitats de col·laborar i treballar amb Àsia en aspectes relacionats “amb sostenibilitat, recerca, turisme o agermanament de ciutats, entre altres”.

“València és un lloc del món més que interessant. Ple d’història i ple de futur, des d’on hi ha l’interés més que evident –i ja s’han iniciat els contactes a molts nivells– d’establir vincles i nexes de futur amb Àsia a partir de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació i de la Ruta de la Seda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =