25n
25N
25N

De l'horta al consumidor: València comptarà amb dos mercats de productors

Es planteja situar aquests mercats no sedentaris a Benimaclet i al voltant del mercat Colón

De l'horta al consumidor: València comptarà amb dos mercats de productors
13/02/2020 -

Alguna cosa així com un ‘De l’Horta a la Plaça’ permanent és el que s’ha proposat dur a terme el govern municipal de València. I és que cada vegada són més les persones que aposten per una alimentació saludable, però sobretot sostenible, de proximitat i de quilòmetre zero. L’horta de València és un dels grans patrimonis de la ciutat, que formen part de la identitat i la cultura valenciana. Per això, des de les administracions estan apostant per la seua posada en valor.

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, Alejandro Ramón, va avançar que, en col·laboració amb l’àrea de Mercats, s’està treballant per a obrir els dos primers mercats de productors de la ciutat de València. Aquests espais, que se situaran en Benimaclet i al voltant del mercat de Colón, permetran que els xicotets agricultors puguen vendre els seus productes de manera directa al consumidor.

Tal com s’ha posat damunt de la taula, aquests dos nous espais de venda no sedentària de caràcter alimentari funcionarien una vegada a la setmana, i l’objectiu final és poder ampliar aquests mercats a altres places i entorns de mercats per a afavorir la compra de productes que vindran directament de l’horta, i sense passar per intermediaris.

L’èxit d’aquests espais està més que assegurat. I és que no només el mercat agrícola de proximitat està guanyant força, sinó que, després de la gran acceptació de la ciutadania en cadascuna de les edicions de ‘De l’Horta a la Plaça’, queda palés que l’alimentació sostenible i de proximitat és l’aposta del futur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 2 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19