25n
25N
25N

València suma quatre espais més a la campanya "platges sense fum"

València suma quatre espais més a la campanya "platges sense fum"
31/05/2021 -

Les platges de La Devesa, la Garrofera, El Saler i l’Arbre del gos, que sumen un total de 12,1 quilòmetres de platja natural al terme municipal de València, s’han adherit a la campanya de conscienciació “Platges sense fum”. Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Conselleria de Sanitat, aquests espais dels Poblats del Sud es converteixen en zones saludables, acotades per preservar a la població dels efectes nocius del fum del tabac i de les seues restes.

El regidor de Platges, de Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, acompanyat del regidor de Salut i Consum, Emiliano García, han presentat aquesta campanya junt amb la secretària autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, i la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón.

Durant aquesta presentació, que s’ha celebrat a la platja de l’Arbre del gos, situada entre la platja de Pinedo i la del Saler, el regidor Giuseppe Grezzi ha destacat que es tracta d’una proposta educativa que l’Ajuntament la impulsarà a aquestes platges de València, sense prohibicions ni sancions”.

Entre els objectius d’aquesta campanya, el regidor ha destacat “el de promoure i ajudar a les persones perquè respecte al medi ambiente i perquè gaudisquen d’una vida sense tabac”. “També s’anima a la gent per participar en l’hora de prendre decisions saludables, així com en la tasca de desnormalització del consum de tabac en la societat”, ha afegit.

Per participar en aquesta iniciativa cal delimitar i definir la zona geogràfica concreta, identificar-la i senyalitzar-la amb un cartell i papereres i cendrers als accessos a la zona. Així mateix, es designaran persones informadores formades per garantir el compliment amistós de l’acord. I s’informarà a través dels mitjans de comunicació, de l’existència de les zones “lliures de tabac”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =