25n
25N
25N

València se situa a l'avantguarda tecnològica en la gestió del cicle de l'aigua

La delegada del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha participat aquest matí en la XIV edició de WEX Global, que se celebra des d’ahir a la ciutat

València se situa a l'avantguarda tecnològica en la gestió del cicle de l'aigua
04/03/2020 -

València acull des d’ahir la principal trobada internacional del sector de l’aigua, WEX Global, que celebra a la ciutat la seua XIV edició. Un total de 80 ponents de més de 40 països debaten aquests dies sobre diversos assumptes de la gestió hídrica, sota el lema «Solucions circulars intel·ligents per a un món més sostenible». La ciutat de València ha tingut oportunitat de mostrar tot el treball desenvolupat en l’aplicació de noves tecnologies a la gestió de l’aigua.

Així ho ha explicat la regidora delegada del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, qui ha subratllat que “València està a l’avantguarda tecnològica en la gestió hídrica”. Valía ha participat en la sessió de la trobada aquest matí, juntament amb representants de les empreses Global Omnium i Ídric.

«Es tracta d’una convocatòria internacional de gran rellevància», ha subratllat la regidora, qui ha destacat que la nostra ciutat «torna a ser epicentre de la innovació i aplicació de la tecnologia. València pot demostrar que segueix a l’avantguarda com ho ha estat des de sempre, des de meitat del segle XIX quan va començar a construir-se el sistema de gestió i subministrament d’aigua potable», ha manifestat la regidora. «Tornem a ser l’epicentre de l’aplicació tecnològica», ha conclòs.

Durant les jornades de treball s’han desenvolupat panells al voltant de la gestió intel·ligent de l’aigua, les tecnologies IoT i la transformació digital de la indústria. Així mateix, s’han plantejat sessions d’experts sobre temes com «Com la tecnologia Deep Tech està transformant l’aigua, l’energia i les Smart Cities», o sobre la iniciativa «Serious Games», entre altres propostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 4 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus