València i Castelló, en risc per pluges i tempestes

E.P

València i Castelló, en risc per pluges i tempestes
18/09/2018 -

Un total de 19 províncies estaran en risc aquest dimarts 18 de setembre per pluges i tempestes, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) que apunta com a fenomen significatiu la possibilitat de ruixats i tempestes localment fortes en els litorals del sud de Catalunya i de la Comunitat Valenciana, Balears i entorn del Sistema Ibèric.

Concretament, les províncies en risc per pluges i tempestes seran Osca, Terol, Saragossa, Burgos, Sòria, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Castelló, València, Illes Balears i La Rioja, mentre que en risc per tempestes estaran Almeria, Granada, Navarra, Àlaba, Guipúscoa i Múrcia.

Aquest dimarts, amb un poc d’incertesa, s’espera que continue la inestabilitat en el litoral nord-est peninsular i Balears, amb ruixats i tempestes que podrien ser localment fortes en litorals del sud de Catalunya, de la Comunitat Valenciana i de Balears.

A la vesprada es preveuen ruixats i tempestes dispersos en les zones muntanyenques i proximitats, que puntualment també podran ser de certa intensitat, amb més probabilitat en el sistema Ibèric. En el litoral Gallec occidental hi haurà pluges febles al matí, tendint a remetre, mentre que en la resta del país s’espera temps estable i sense precipitacions.

D’altra banda, les temperatures diürnes aniran descens en el nord i centre de la Península, notablement en el Cantàbric i aniran en augment a l’interior sud-est.

A més, l’AEMET preveu règim d’alisis a Canàries, vent del sud-oest i oest a Galícia, llevant en l’Estret i vents fluixos variables en la resta del país.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

sagunt a escena 2019
turismo salou