25n
25N
25N

València reparteix més de 9 tones de pinso als col·laboradors de colònies felines

València reparteix més de 9 tones de pinso als col·laboradors de colònies felines
12/05/2020 -

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha explicat que l’Ajuntament de València ha començat el tercer repartiment de pinso a les 455 persones col·laboradores de les 500 colònies felines que hi ha a la ciutat de València, a raó de 20 quilos per col·laborador, el que significa 9’1 tones d’aliment.

“Des de la Regidoria de Benestar animal volem agrair la tasca que estan duent a terme en aquests durs moments i posem en marxa la tercera campanya de repartiment de pinso als col·laboradors i col·laboradores de les colònies felines. Des de la regidoria ens estem posant en contacte amb tots i totes per organitzar-ho de la millor manera possible”, ha dit la regidora Tello.

“Començarem aquest ajut repartint inicialment a les colònies que ho necessiten de forma més urgent un sac de 20 quilos per carnet de col·laborador. Posteriorment se seguirà el repartiment a la resta de persones col·laboradores”, ha detallat. Així mateix, els tècnics aprofitaran aquest lliurament per a poder actualitzar les dades censals de les colònies felines pel que fa a ubicació i nombre d’animals.

La regidora de Benestar Animal, Glòria tello, ha recordat que “en les colònies felines controlades les condicions de vida dels gats milloren i s’evita la seua proliferació descontrolada A més, s’impedeix l’aparició de rates i ratolins a la ciutat, els solars es mantenen en bones condicions higienicosanitàries i, a llarg termini, és més econòmic mantenir aquestes colònies controlades que els procediments de captura continuada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − un =