25n
25N
25N

Aposta per convertir València en un referent en innovació

Aposta per convertir València en un referent en innovació
18/05/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, s’ha reunit aquest matí en l’Ajuntament amb el president de l’Associació Valenciana d’Startups, Raúl Martín, i el director general de l’entitat, Nacho Mas. Tots ells han coincidit en la seua aposta per fer de València un referent internacional en el camp de la innovació.

La trobada s’ha programat amb la finalitat de potenciar l’ecosistema innovador de la ciutat. Tal com ha explicat l’alcalde “l’Ajuntament de València dóna el seu suport a l’ecosistema start up perquè, d’una banda, és clau en el foment de l’ocupació a la nostra ciutat, però també perquè ens situa com a referents de la innovació”. De fet, Joan Ribó ha posat com a exemple la Marina de València «i el seu posicionament com a emblema de pol d’innovació a València, on estem potenciant la instal·lació d’empreses basades en les tecnologies del coneixement». Ribó ha apostat “tant pel xicotet emprenedor o emprenedora que fan de la seua idea una manera d’emergir, com per les corporacions que potencien el mercat laboral de la innovació a la nostra ciutat, en termes de qualitat”.

Per la seua banda, la regidora Sandra Gómez ha subratllat que la reunió «és un exemple més de la col·laboració públic-privada existent amb la comunitat emprenedora de la ciutat, amb objectiu de seguir sumant forces, generant sinergies i impulsant iniciatives conjuntament». En eixe sentit, la regidora ha subratllat que «entitats com l’AVS aporten un valor afegit a València i ens ajuden a situar-nos com a referent, nacional i internacional, en matèria d’innovació. València compta amb un gran potencial tecnològic que ens posicionarà com a pol d’innovació i gran hub tecnològic del mediterrani. Som una ciutat amb talent, amb potència tecnològica, innovadora, i estem treballant per a fer de València una ciutat d’oportunitats», ha conclòs Gómez.

ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE STARTUPS

L’Associació Valenciana de Startups sorgeix de l’activitat de les iniciatives i missions comercials empreses pels seus integrants i, després de dos anys de treball i definició d’una estratègia, en enguany arrancarà un pla d’actuació que pretén el valor d’aquest sector, que aporta un volum de negoci de 140 milions d’euros i 8.000 ocupacions directes i indirectes al teixit productiu de la Comunitat Valenciana.

Tal com han explicat els seus representants a l’alcalde, l’associació funciona com «un organisme independent, inclusiu i neutral, on tots els agents de l’ecosistema tinguen la seua representació». Des de la seua creació, l’entitat ha mantingut una relació directa amb el Consistori, ha participat en accions i activitats (com la recent missió empresarial a Silicon Valley).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

bombers
CCCC
bombers