25n
25N
25N

València, reconeguda com a municipi turístic per la Generalitat

València, reconeguda com a municipi turístic per la Generalitat
01/02/2021 -

Després de la sol·licitud presentada per l’Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana ha atorgat la condició de municipi turístic de la Comunitat Valenciana a la ciutat, segons ha recollit hui el Diari Oficial de la Generalitat. Amb aquest reconeixement, es pretén valorar i incentivar l’activitat d’aquells municipis que tinguen en el turisme un dels seus principals focus d’activitat.

El decret concep el sector com una activitat que va més enllà dels ingressos que genera per a la ciutat i els seus treballadors. “La ciutat de València ofereix recursos turístics de primer ordre, rep una enorme quantitat de visitants i persegueix garantir serveis excel·lents”, ha declarat Emiliano García, regidor de Turisme de l’Ajuntament de la ciutat”.

La finalitat essencial d’aquest reconeixement és promoure la qualitat en la prestació dels serveis municipals al conjunt dels visitants turístics, contribuint a un turisme sostenible i inclusiu, sempre amb vocació d’excel·lència.

València es compromet al fet que la seua oferta turística integre la nostra llengua i cultura, protegisca i pose en valor el nostre patrimoni, a lluitar contra l’estacionalitat del turisme, contra la precarietat en l’ocupació que genera i, sobretot, procurar la compatibilitat del desenvolupament de les activitats turístiques amb la millora constant de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

“En obtenir el reconeixement de la Generalitat, València se situa en la millor posició per a optar a ajudes europees per a la reconstrucció dirigides a l’impuls d’una ciutat amable, a la promoció d’una destinació saludable i al desenvolupament de la indústria d’acord amb les exigències de transversalitat”, segons Emiliano García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =