25n
25N
25N

València reobri les zones de sociabilització de gossos

València reobri les zones de sociabilització de gossos
18/05/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que «es tracta d’una de les mesures més sol·licitades per les persones que tenen animals de companyia i volien tornar a utilitzar-les per tal que les seues mascotes pogueren córrer lliurement per aquests espais». Campillo ha destacat que amb el seu tancament es va seguir un criteri de prudència per evitar aglomeracions.

Les 60 zones de socialització de gossos dels parcs i jardins de València es reobrin a partir de hui per al seu ús. L’Ajuntament de València ha pres aquesta decisió coincidint amb el pas a la Fase 1 de la desescalada per l’Estat d’Alarma a causa de la pandèmia de la COVID-19. Estaven tancades, amb precinte i cadenat, des del passat mes de març com a mesura de contenció, com ha assenyalat el vicealcalde «són zones tancades i volíem evitar l’acumulació de persones». «Hem esperat a la Fase 1 que és quan es permeten reunions i trobades de fins a 10 persones», ha afegit Campillo.

Les zones de socialització de gossos, ubicades en parcs i jardins, disposen d’una superfície d’entre 200 i 600 metres quadrats acotats per una tanca. Moltes d’elles tenen dues portes d’entrada i disposen de mobiliari com ara fonts, bancs per seure, papereres i arbrat.

Ara, juntament amb els cartells indicatius de les normes d’ús d’aquests espais, també s’han instal·lat cartells que recorden que s’ha de mantenir la distància de seguretat i respectar les normes d’autoprotecció. En aquest sentit, el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana ha fet una crida a la responsabilitat dels veïns i veïnes per a complir la normativa vigent durant l’Estat d’Alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell