25n
25N
25N

Valenciaport agilitza el pagament de les factures de proveïdors per a pal·liar els efectes de la pandèmia

Valenciaport agilitza el pagament de les factures de proveïdors per a pal·liar els efectes de la pandèmia
09/04/2020 -

L’Autoritat Portuària de València (APV) ha agilitat el pagament de les factures de proveïdors per a pal·liar els efectes de la pandèmia de coronavirus. Per a això, ha habilitat diverses adreces de correu electrònic per a l’enviament i recepció de factures de proveïdors/creditors i per a accelerar els tràmits de comptabilització i pagament.

Segons ha informat l’entitat en un comunicat, a causa de les circumstàncies actuals per la pandèmia ocasionada per la Covid-19, i seguint les mesures de prevenció de contagis recomanades per les autoritats sanitàries, l’APV ha establit que, mentre persistisca l’estat d’alarma, l’enviament de les factures de proveïdors/creditors a la Unitat Organitzativa de Gestió Econòmic Financera (E-F) es realitzarà a través d’una sèrie de correus electrònics.

L’APV es compromet a conformar les factures, “en la mesura que siga possible, amb la celeritat més gran”, per a així escurçar el període de pagament a proveïdors i contribuir així a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia.

Internament, per a la validació de les factures, l’APV podrà utilitzar el fitxer pdf que arriba per correu electrònic des de FACe, pujant-ho a e-signa per a la seua signatura. Una vegada signada, s’haurà de remetre per correu electrònic. En el cas que ja existisquen factures signades a paper pendents de remetre a E-F, s’escanejaran i s’enviaran també per correu electrònic.

Si per qualsevol motiu tècnic intern de l’APV no fóra possible signar amb e-signa algunes de les factures, la conformitat s’expressarà sobre el cos electrònic de l’email. Els correus són jpompilio@valenciaport.com, lsoriano@valenciaport.com i vballester@valenciaport.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 7 =